Skip to content

Consulta sobiranista d’Arenys de Munt

20 Setembre 2009

Amb la gent d'Esquerra Rubí a Arenys de Munt!

Representants d’Esquerra de Rubí van ser presents al referèndum per l’autodeterminació de Catalunya celebrat el passat diumenge dia 13 a Arenys de Munt. Va ser un dia plenament festiu sense cap incident i amb moltes ganes que aquest fos el principi d’un procés amb un finalitat única: obrir un procés d’emancipació i sobirania.

Esquerra destaca la quantitat de persones que es van desplaçar al municipi d’Arenys de Munt, un municipi de 8000 habitants on, per un dia, va esdevenir capital política del país i la seva població va arribar a les 40.000 persones.

Esquerra de Rubí manifesta el ple suport aquest referèndum, i a la necessitat de poder normalitzar un fet, que a la resta d’estats democràtics es viu amb naturalitat, com és preguntar als seus ciutadans sobre els aspectes que els afecten més directament i de manera fonamental.

Esquerra donarà ple suport aquelles iniciatives que vagin encaminades, de manera democràtica i pacífica, a assolir la independència d’aquest país. I entenem que aquest procés ha de ser el més ampli i cohesionat possible, i per tant ha de sorgir de la pròpia societat civil. Els partits polítics, que estiguin compromesos amb el país, hem d’estar al servei del país. Ara no es moment de dilacions,

Esquerra segueix treballant perquè el suport social que té d’independentisme català segueixi creixent. Sense la feina que ha fet Esquerra des dels diferents àmbits en aquests darrers anys, no hagués estat possible posar a primera línia del debat polític i social, la necessitat d’un estat propi. El desgast és obvi, però la satisfacció és enorme, i això és Esquerra.

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: