Skip to content

Visitem les obres del Celler Cooperatiu

9 Octubre 2009

El passat dijous dia 8 d’octubre, el secretari general de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat (ERC), Jaume Oliveres i el director de serveis territorials, Joan Rabasseda, varen visitar les obres que tot just comencen del Celler Cooperatiu de Rubí.

L’arquitecte encarregat de les obres del Celler, Joan Adell, ens va ensenyar quin era el contingut de les obres posant especial èmfasi amb la importància del celler cooperatiu disenyat per Cèsar Martinell. El Celler, del qual ara en comencen les obres i acabaran d’aquí un any i mig aproximadament, serà un espai més per fer-hi actes a la ciutat: xerrades, convencions, exposicions… Per tant podem estar contents de recuperar un espai oblidat des de fa uns quants anys.

Durant la visita, els representant d’Esquerra Rubí al consistori varem acompanyar el secretari general i director general que venien a veure exactament quines obres s’hi durien a terme gràcies (en part) a l’aportació de la Conselleria de Governació. El secretari general, va destacar la dimensió i l’impacte de l’edifici a la ciutat i la importància d’una rehabilitació d’aquelles característiques.

visita_celler

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: