Skip to content

M’agrada decidir!

9 Desembre 2009

Esquerra Rubí ja va estar present a la primera consulta que es va fer Arenys de Munt el passat mes de setembre. Aquest fet, lluny de quedar aïllat ha agafat força i embranzida arreu del país. I aquest diumenge hi ha la primera tongada de consultes sobiranistes a 161 pobles i ciutats d’arreu de Catalunya i que tenen una cita amb la història, i Esquerra de Rubí vol manifestar el màxim suport a la ciutat més propera que organitza una consulta sobre el dret a decidir.

Des d’Esquerra sempre hem donat i donarem suport aquelles entitats que de manera organitzada vulguin sumar-se a la celebració de les consultes. Si volem fer passos endavant, els hem de fer amb fermesa, amb convicció i de manera organitzada.

A Rubí defensem el dret a decidir democràticament, aquelles coses que afecten els ciutadans del nostre país, i apostem decididament per assolir la independència i les fites socials, històriques i culturals que significaria aquest fet.
És per això que, a més, alguns militants d’Esquerra s’han ofert voluntàriament a donar un cop de mà el diumenge, perquè la consulta sigui tot un èxit de participació i d’organització.

Així doncs Esquerra convoca de manera oberta a totes aquelles persones que desitgin anar a copsar l’ambient a Sant Cugat.  El punt de trobada serà  davant de l’estació dels FFCC de Rubí  a les 11h del matí aquest diumenge 13.

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: