Skip to content

El Rocòdrom i altres reflexions…

15 Desembre 2009

Les inversions previstes per l’any 2010 ens permetran donar resposta a algunes demandes històriques de la ciutat. Deixeu-me que, de totes elles, avui destaqui la construcció del rocòdrom.

Aquesta és una reivindicació que ha estat fent des de fa anys el Centre Excursionista de Rubí (CER). Per fi aquest 2010 serà una realitat. S’ubicarà a l’entorn del nou pavelló de la Llana.

Esperem que ajudi a difondre tant l’escalada com totes les activitats relacionades (l’excursionisme, els caus, els esplais,…). A Rubí tenim una llarga tradició d’espais d’educació en el lleure. Un nombre molt elevat de rubinencs i rubinenques hem passat al llarg dels anys pels centre escoltes i esplais de la ciutat. Són espais de convivència, d’educació en els valors de la solidaritat, el respecte i el treball en equip.

No em cansaré mai de reivindicar les bondats d’aquests models educatius. Segurament perquè ho he viscut des de molt petita, i sé que totes les persones que dediquen el seu temps lliure a fer de monitors i monitores treballen incansablement per fer activitats, excursions, cantar cançons, inventar-se jocs, etc. Sempre amb un somriure als llavis i amb paraules amables i reconfortants pels nens i nenes que tenen al seu càrrec.

A tots els que heu fet que vegi la vida d’una determinada manera, que tingui records impagables de diferents èpoques de la meva vida (l’Eixam, AE Albada, AE Guspira), que heu format part del meu aprenentatge com a persona, aprofito per donar-vos les gràcies! I, com que estem al nadal, i aquests dies em fan estar més sensible que de costum, us envio a tots i totes (sou molts!!), petons de tot cor.

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: