Skip to content

El secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació visita l’edifici del futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana

18 gener 2010

Amb Martí Pujol, Ramon Fontdevila i Lluís Noguera

El secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació,  Lluís Noguera i el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i  Tradicional Catalana (CPCPTC), Ramon Fontdevila, van visitar, el  proppassat divendres 15 de gener, l’edifici de l’antiga fàbrica l’Espona de  Rubí, que acollirà el futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana.

El Centre de la Dansa Tradicional Catalana serà la seu central d’una futura xarxa territorial de centres dedicats a la dansa. L’objectiu principal d’aquesta xarxa és crear circuits, vincles i intercanvis, a banda de compartir experiències, continguts, estudis, produccions i activitats relacionades amb la dansa tradicional catalana.

El pressupost per a la remodelació de l’edifici, que acollirà també L’Esbart Dansaire de Rubí, és de 400.000 € aportats per l’ajuntament de la ciutat. Des del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació s’han afegit 150.000 € per al mobiliari i equipament.

(notícia extreta del butlletí del CPCPTC)

About these ads
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: