Skip to content

El secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació visita l’edifici del futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana

18 gener 2010

Amb Martí Pujol, Ramon Fontdevila i Lluís Noguera

El secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació,  Lluís Noguera i el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i  Tradicional Catalana (CPCPTC), Ramon Fontdevila, van visitar, el  proppassat divendres 15 de gener, l’edifici de l’antiga fàbrica l’Espona de  Rubí, que acollirà el futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana.

El Centre de la Dansa Tradicional Catalana serà la seu central d’una futura xarxa territorial de centres dedicats a la dansa. L’objectiu principal d’aquesta xarxa és crear circuits, vincles i intercanvis, a banda de compartir experiències, continguts, estudis, produccions i activitats relacionades amb la dansa tradicional catalana.

El pressupost per a la remodelació de l’edifici, que acollirà també L’Esbart Dansaire de Rubí, és de 400.000 € aportats per l’ajuntament de la ciutat. Des del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació s’han afegit 150.000 € per al mobiliari i equipament.

(notícia extreta del butlletí del CPCPTC)

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: