Skip to content

Visita al parc de bombers de Sant Cugat – Rubí

22 gener 2010

Escoltant al conseller Joan Saura


Aquest matí hem inaugurarat la remodelació del parc de bombers de Rubí – Sant  Cugat. Durant la inauguració, que ha comptat amb el conseller d’Interior Joan  Saura i del secretari general d’Interior Joan Boada, hem visitat les remodelades  intal·lacions que permeten adquirir més espai per al cos de bombers.

Hem comptat també amb la presència de la directora general de Prevenció,  Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau, la delegada territorial del Govern  de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, el director dels Serveis  Territorials del DIRIP a Barcelona, Àngel Merino, i del subdirector general  operatiu, Joan Rovira.

Al final de l’acte, s’ha elogiat la tasca que desenvolupa el cos de bombers d’aquest  parc i s’ha lloat la seva professionalitat a l’hora de desenvolupar la seva tasca. A  més, en moments tant difícils com aquests pel cos català, s’està acabant de  perfilar exactament quin reconeixement i valoració se’ls ha de donar en un futur.  Estem en moment en que cal reconèixer la feina de la gent que treballa al servei  d’altres persones, ja siguin bombers, policies, mestres, etc.

Conversant amb uns quants membres del parc


Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: