Skip to content

TU decideixes

6 febrer 2010

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya hem engegat una campanya en la qual TU DECIDEIXES. Volem que tu triis el futur de Catalunya perquè volem avançar junts en la construcció del nostre país.

De vegades ens equivoquem, sí, i segurament hem pres decisions errònies. Però per poder rectificar hem d’haver après dels errors i això és el que hem fet i farem. Hem parat, hem mirat al nostre voltant, hem reflexionat i si cal, farem un pas endarrera.

La reflexió passa per escoltar i recollir les opinions de la gent i això és el que fem engegant amb la campanya Catalunya Decideix! Volem arribar a més de 140.000 persones d’arreu del territori per saber el que pensen sobre el govern de la Generalitat i quines han de ser les línies a seguir per tancar un futur pacte de govern: volem que marqueu quins són els motius sine qua non per tornar a estar al govern de la nació.

Dividim les propostes en quatre grans eixos: respostes a la crisi, polítiques socials, territori i infraestructures,  reivindicacions i republicanisme i reivindicacions davant el govern de l’estat espanyol.

És per això que fem una crida als que volgueu dir el que penseu, ho recollirem i posteriorment ho farem públic. Els interessats podeu passar pel local d’Esquerra (c/ Sant Josep 16, baixos) els dilluns i dimecres de 10 a 12 o de 17 a 19 i divendres de 10 a 12 hores hores o bé podeu visitar la pàgina web www.esquerra.cat/catalunyadecideix

És el moment d’acostar-nos a tu, de decidir i de participar activament de la política: vols fer sentir la vostra veu? Si penses que Esquerra s’ha equivocat en algun moment, fes-ho saber i proposa nous objectius.

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: