Skip to content

Des d’Esquerra donem suport a la plataforma ciutadana RUBÍ DECIDEIX

9 febrer 2010Des d’Esquerra Republicana de Catalunya de Rubí, donem tot el suport a la nova plataforma ciutadana “Rubí Decideix”. Aquesta plataforma, que té com a objectiu plantejar-se la possibilitat d’organitzar un referèndum d’autodeterminació a Rubí, vol aplegar diferents col·lectius independentistes de la nostra ciutat.

Com ja varem defensar al ple municipal presentant una moció a favor de les consultes populars fetes el 13 de setembre i el 13 de desembre, Esquerra, com no pot ser d’altra manera, dóna suport a tots els moviments que proposin les urnes com a mètode per arribar a la independència.

Com diu el president de la secció local d’Esquerra Ferran Adelantado, “des d’Esquerra creiem que és un exercici de radicalitat democràtica poder decidir lliurement quin futur volem i poder autodeterminar quin estatus volem com a nació que som”.

Finalment, treballarem el que calgui per arribar a la independència, i si això passa per estudiar la viabilitat de celebrar una consulta a la nostra ciutat, evidentment que posarem tots els mitjans que calguin sobre la taula.

Advertisements
2 comentaris leave one →
  1. Rafael Climent i Brossa permalink
    10 Abril 2010 14:33

    Endavant cap al nostre alliberament!!!!!. Ja seria hora que poguéssim dir ben alt: Adéu Espanya, ja n’estem farts de ser colonitzats i oprimits!!!. Volem ser lliures!!!!. Endavant!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: