Skip to content

Inversions en educació: l’Escardívol

15 febrer 2010

Una de les inversions que l’Ajuntament farà aquest any es destinarà a millorar les condicions de l’Escardívol. El pressupost serà de més de 400.000€, i anirà destinat a millores com renovar el sistema de refrigeració o refer els lavabos (que actualment es troben en un estat bastant lamentable).

A més, s’aprofitarà la marxa de l’antiga biblioteca per fer-hi unes aules per l’escola d’art, i un espai d’espera pels alumnes i les famílies de les escoles d’art i de música.

Finalment, amb l’espai de la 2a planta que deixarà lliure l’escola d’art, es farà un nova sala d’audicions per l’escola de música, amb més capacitat de públic.

I, a mig termini, quan la ràdio pugui ubicar-se definitivament a les dependències de la nova biblioteca, serà el moment de veure com es pot reaprofitar l’espai que ocupa actualment l’emissora municipal.

Aquestes millores, doncs, se sumen a les ja posades en funcionament orientades cap a la millora de les condicions de l’educació a la nostra ciutat!

Advertisements
One Comment leave one →
 1. 16 febrer 2010 9:31

  Home, jo crec que els estudiants universitaris necessitem una sala d’estudi 24 hores a Rubí. Ja que la nova biblioteca té uns horaris “infantils”, es podria fer una saleta d’estudi al lloc que ocupa la ràdio. O també es podria plantejar el fet de deixar obert un espai d’estudi 24h a la nova biblioteca; si fos controlat per un conserge, fins i tot crearíem un nou lloc de treball!
  En serio, tinc bastantes propostes per l’estil ja que, com no tinc cotxe, m’he de desplaçar diàriament a la UAB per a poder estudiar; i, a l’estudiantat en general, ens aniria bé un lloc on poder estudiar tranquils quan volguem (jo sóc un mussol) sense haver d’agafar un cotxe ni un tren. La idea de muntar una sala d’estudi temporal a Torre Bassas no anava mal encaminada… el que passa es que ara els estudiants no estudien un mes i la resta es graten la panxa: ara tenim una avaluació continuada que ens fa estar a “full” tot l’any.
  Si volem que Rubí sigui quelcom més que una ciutat dormitori… hauríem de començar a tenir serveis adequats a les necessitats: la nova biblioteca n’és un bon exemple.

  Ànims i a veure si podem donar una altre pas endavant!
  Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: