Skip to content

A Rubí, esmorza en Català!

9 Març 2010

Avui hem presentat la campanya “Esmorza en català”. L’objectiu és doble. Per una banda, promocionar la lectura de la premsa en català. Per una altra, ajudar als establiments de restauració del municipi a dotar-se de més serveis per oferir als seus clients.

La campanya arriba de la mà d’un acord que es fa per primera vegada al país un Ajuntament, concretament la regidoria de Comerç i el Comissionat de Política Lingüística, amb els diaris El Punt, Avui i El Periódico de Catalunya (en la seva edició en català), i amb l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC). Aquest acord permetrà que tots aquells bars i restaurants que ho desitgin podran tenir una subscripció gratuïta durat 3 mesos a un diari dels que s’han adherit a la campanya, així com a la subscripció durant 1 any a una de les revistes de les que l’APPEC promociona (Descobrir, Sàpiens, Enderrock,…)

Promocionar la nostra llengua és imprescindible, i accions com aquestes són indispensables per fer que el català estigui en igualtat de condicions a l’hora de competir amb altres llengües. La igualtat comença per la possibilitat de poder triar en igualtat de condicions. La igualtat vol dir que el client pugui triar en quin idioma prefereix llegir la premsa quan va a esmorzar a un dels molts establiments de la nostra ciutat que ofereixen aquest servei al públic.

A més, som conscients que, en moments com aquests, qualsevol iniciativa que vagi encaminada a oferir un plus de qualitat en els serveis que els comerços donen als seus clients, serà benvinguda pels clients.

Per tant, obrim una nova via de promoció de la llengua i ajudem al sector de la restauració a ser més competitius.

Espero que gaudiu de la iniciativa. I, sobretot, si heu d’esmorzar fora de casa, trieu un establiment de Rubí, que n’hi ha molts i de molt variats!

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: