Skip to content

Presentació de la campanya “Esquerra, especialista en ciutat”

13 Abril 2010

Aquest dissabte va tenir lloc la presentació de la campanya Especialistes en ciutat. Adreçada a les ciutats de més de 30.000 habitants on Esquerra té més potencial de creixement. A través d’aquesta campanya volem explicar quins són els valors de la Governança Republicana en el context actual.

Es van presentar diferents eixos  de treball, que són necessaris per afrontar els reptes del nostre país. Aquests quatre eixos van ser presentats per tres capitals catalanes més Rubí. A Tarragona, Lleida i Barcelona la va acompanyar la portaveu d’Esquerra a Rubí l’Arés Tubau.

Es va parlar de la importància de la cohesió social, de la participació de la ciutadania, de la promoció econòmica  i del comerç. Arés Tubau va voler destacar la importància de fer una aposta decidida vers el teixint comercial de les nostres ciutats, apostant també per facilitar les condicions perquè les empreses del nostre país puguin desenvolupar-se tant al país com al món.

Arés Tubau precedir la resta de portaveus i finalment va tancar l’acte el president del partit Joan Puigcercós.

En paraules d’Arés Tubau, va definir la presentació de la campanya com “una manera fresca i innovadora d’explicar que a Esquerra treballem amb la gent i per la gent, que sóm especialistes en les nostres ciutats, perquè ens les estimem i al darrere hi ha un projecte, compartit o no, però almenys tenim un projecte de modernitat, d’innovació i de proximitat”

També va valorar el fet de fer la presentació juntament amb Tarragona, Lleida i Barcelona. “És un reconeixement de la feina que estem fent a Rubí i que està reconeguda arreu del país. Hem estat capaços de convèncer i arrossegar als socis per transformar la ciutat i alhora hem sabut mantenir el nostre projecte i la nostra manera de fer. Ens il·lusiona que Rubí estigui reconeguda per qüestions positives, ho fem des d’Esquerra i ho fem des del govern de la ciutat amb exemples com el Centre de Dansa, treballant per la Identitat i la Projecció exterior de Rubí, per la Llengua amb els Voluntaris per la llengua o a través de comerç sent exemple per molts altres municipis engegant la illa de vianants, la Pl. del Dr. Guadiet o el projecte Esmorza en Català..”

Notícia extreta de la web d’Equerra Rubí

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: