Skip to content

Entitats i locals, locals i entitats

21 Mai 2010

El tema dels espais de les entitats no és d’ara. Sempre hi ha hagut problemes, o, si no problemes, diferències de criteri.

I això s’acabarà el dia que ens posem a davant de la taula tots plegats i mirem quines entitats tenen local, quines no, quines han de compartir espais, quines no, i en quines condicions estan els locals. Només d’aquesta manera es podrà acabar amb possibles greuges comparatius, malentesos i males condicions.

 Em consta que s’està finalitzant un cens de locals de les entitats amb les condicions d’ús que tenen, etc. Ara només queda trobar la taula, seure tots plegats (a la cadira), mirar la informació i, de manera serena, decidir, entre tots, el que sigui millor per les entitats, pels propis equipaments i, és clar, que sigui factible i raonable en temps de vaques magres.

Crec, sincerament, però, que començarem un bon camí! Mai és tard, diu la dita…

Advertisements
4 comentaris leave one →
 1. anton permalink
  27 Mai 2010 17:10

  ARA COMENCEM?!!!

  La dita també diu “qui dia passa any empeny” i sembla que això és el que porta fent l’Ajuntament (del qual tu n’ets tinenta d’alcalde desde fa un temps i per tant cooresponsable de la seva acció de govern) amb forces entitats de la ciutat. Anar xerrant d’eleccions en eleccions… i mentrestant, que s’espavilin!

  • 28 Mai 2010 21:50

   Hola Anton,
   Disculpa, però no entenc bé el teu comentari. El tema dels locals (si és això al que et refereixes) s’intentarà racionalitzar en poc temps. Però, per aìxò, és necessari posar-nos tots d’acord. Hi ha entitats que necessiten millores als seus locals, i altres que tenen locals no adequats a les seves activitats. I també n’hi ha que tenen espais sobredimensionats pel nombre de socis i/o activitats que fan, i d’altres en que no hi caben. I això no és nou d’ara, ni tant sols ho ha propiciat aquest equip de govern. Moltes de les condicions venen donades fa molts anys. Jo parlava d’això. Si aquesta no és la resposta que esperaves a la teva pregunta/comentari, et demanaria que m’ho concretessis una mica més, sisplau.
   Gràcies per la teva intervenció.

 2. anton permalink
  1 Juny 2010 9:47

  el que vull dir és que aquest tema (el de la manca de locals per a les entitats i inicatives populars) porta ja temps damunt la taula i senzillament es va donant llargues al respecte. Aquest “s’intentarà racionalitzar en poc temps” és difícil de creure i més aviat tinc la sensació que amb aquest buscar posar-nos tots d’acord s’eternitza la presa de decisions.

  El teixit associatiu de la ciutat va a menys, desde fa temps, en poden ser cooresponsables consistoris anteriors però el és el consistori actual qui ha de donar resposta i no veig iniciatives que així ho indiquin, més aviat al contrari. Pots contemporanitzar i seguir xerrant com heu fet fins ara però mentrestant el teixit associatiu de Rubí més que recolzat per l’Ajuntament es sent ignorat quan no fiscalitzat i posa’t sota la lupa. Sabem crear complicitats?

  • 8 Juny 2010 9:28

   Hola Anton,
   Tens raó en algunes de les coses que dius. I espero que la resta se solucionin aviat. T’asseguro que no serà perquè no intentem que així sigui, al menys, des d’Esquerra.
   Gràcies per participar en el meu bloc.

   Arés

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: