Skip to content

El Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí s’adhereix a la plataforma Rubí Decideix

25 Juliol 2010

Al darrer Consell del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí, celebrat el passat dia 16 de juliol, es va aprovar per unanimitat la seva adhesió a les plataformes Rubí Decideix i Terrassa Decideix.

Per formalitzar la seva adhesió, el president del Consell del Centre, Màrius Massallé, signarà el manifest d’adhesió d’entitats, com han fet les més de trenta entitats que ja s’hi ha adherit.

El Centre de Normalització de Terrassa i Rubí compta amb la regidora comissionada de Política Lingüística, Arés Tubau, com a representant de l’Ajuntament de Rubí, i s’hi troben representats també l’Ajuntament de Terrassa, Òmnium Cultural, l’UGT, la Secretaria de Política Lingüística i el Departament d’Educació de la Generalitat, el mateix Centre de Normalització Lingüística i el servei Local de Català de Rubí.

El suport del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí es materialitzarà a la nostra ciutat amb la cessió del local del Servei Local de Català com a punt de votacions per al dia de la consulta.

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: