Skip to content

Servei d’avisos d’errades lingüístiques: una eina al servei de la llengua

23 Març 2011

Un dels objectius del Comissionat de Política Lingüística (CPL) de l’Ajuntament de Rubí és promoure i incentivar l’ús de la llengua catalana entre els comerços, empreses i entitats de la nostra ciutat. Per això, en col·laboració amb el Servei Local de Català, se’ls ofereix informació sobre les normatives lingüístiques vigents i assessorament i suport per a un millor ús de la llengua catalana.

Seguint aquesta línia d’actuacions, el CPL ha engegat un nou servei d’avisos d’errades lingüístiques i convida tota la ciutadania a col·laborar-hi. Mitjançant el formulari que hi ha al web del comissionat, aquells ciutadans i ciutadanes que trobin errades en webs, cartells o fullets de qualsevol comerç, empresa o entitat de Rubí podran comunicar-ho al CPL, que ho notificarà, de manera àgil i gratuïta a la persona interessada.
Així mateix, el CPL la redireccionarà al Servei Local de Català que, de manera gratuïta, l’assessorarà per resoldre aquella qüestió o qualsevol altra necessitat lingüística.

No es tracta d’una inicitiva encaminada a fiscalitzar l’ús que es fa de la llengua, sinó a facilitar eines i informació a tothom que utilitzi la nostra llengua, per tal que aquesta estigui usada de manera correcta.

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: