Skip to content

Fem Rubí, fem Catalunya

5 Abril 2011

ERC ha estat durant aquests 4 anys treballant per la ciutat des de l’àrea de comerç, de política lingüística, d’identitat i de noves tecnologies. Però, sobretot, ha estat al costat de tothom que l’ha necessitat, hagin estat entitats, col·lectius, persones, comerços, empreses, etc.

Per això hem col·laborat intensament, des de les nostres àrees de responsabilitat, amb diverses entitats de la ciutat per tirar endavant iniciatives i projectes: amb Òmnium i la 1a edició de la celebració a Rubí de la pre Diada el 10 de setembre, amb Rubí Decideix per garantir la realització i l’èxit de la consulta sobre la independència a la nostra ciutat. Amb la CAL pel Correllengua. Són només 3 exemple, però són significatius. Perquè des d’ERC hem estat 4 anys treballant per la ciutat, amb les responsabilitats que ens pertocaven, però hem volgut anar més enllà. Hem volgut fer país des del municipalisme, construir nació des de Rubí. No podria haver estat de cap altra manera.

ERC és un partit amb una clara vocació d’esquerres i social, que lluita perquè els veïns i veïnes de la ciutat puguin tenir dia a dia millor qualitat de vida, serveis socials adequats i educació de qualitat. Treballem perquè el comerç local pugui reeixir d’aquesta crisi que l’afecta molt especialment, perquè les indústries ubicades aquí trobin incentius que facin que no vulguin anar-se’n. Però, a més, volem, tot això ho fem pensant, també, en clau de país. En clau nacional.

Es pot treballar dur als municipis sense perdre de vista que, entre tots i totes, estem construint una nació per nosaltres i pels nostres fills.

Per això Esquerra a Rubí ha estat aquests 4 anys al costat de totes aquelles iniciatives que ajudessin a sembrar llavors pel futur de la nostra nació. La llengua, la cultura, la identitat. Són trets propis dels catalans i catalanes. I Esquerra no només ens els creiem i treballem per mantenir-los i defensar-los, sinó que ajudem i potenciem a totes aquelles entitats que també volen construir identitat, cultura, llengua, nació.

Ara, a menys de 2 mesos de les eleccions municipals, podem dir ben alt, amb la certesa d’haver treballat de valent per Rubí i pel país, que el nostre compromís ha estat i continua estant amb les persones, amb l’educació, amb la cultura, amb el comerç, amb l’ocupació, amb l’esport. Amb Rubí i amb Catalunya.

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: