Skip to content

El comerç, sector econòmic estratègic per a la ciutat: consolidem l’illa, sense la benzinera, i cerquem nous operadors comercials

19 Abril 2011

El comerç és un dels eixos bàsics sobre els quals s’ha basat i es continuarà basant la feina d’Esquerra a Rubí. Volem seguir fent bona feina des de l’experiència i consolidar nous projectes des de la convicció de la necessitats de fer-ho per tenir una ciutat més preparada i competitiva.

Els motius pels quals entenem el comerç com àrea estratègica de present i futur per a la ciutat rau en dos aspectes bàsics:

 –         És una activitat econòmica principal a la nostra ciutat. Aquest sector repercuteix directament en l’atur dels ciutadans de Rubí, ja que molts dels empleats en el sector comerç són veïns i veïnes de la ciutat. Permet més estabilitat als treballadors i pot dotar d’oportunitats as emprenedors i empresaris del comerç que aposten per la ciutat

–         Relliga la trama urbana i dona vida, llum i seguretat a la ciutat. La vida de les persones que viuen a Rubí s’esdevé als nostres carrers i places i per això cal que hi hagi comerç i restauració.

 En aquests darrers anys l’oferta comercial ha obtingut una millora substancial, avui el comerç de Rubí està més viu i trobem més oferta i de més qualitat. Les persones que han apostat per obrir un comerç o un establiment de restauració, o el fet d’haver-lo mantingut obert, ha estat una aposta vers la ciutat.

És obligació de l’administració local posar les millors condicions perquè això succeeixi. I les decisions d’aquests anys ens han portat a poder tenir la situació actual. L’illa de vianants, remodelació de les places dels barris, de la plaça del Dr. Guardiet, suport i treball conjunt amb la Federació decomerciants, ajudes a la millora de la competitivitat, formació a mida,…

 Ara toca fer un pas endavant en alguns aspectes dels quals destaquem:

 –         Reubicació de la benzinera del Centre. Per la millora de l’illa de vianants, del comerç, i per la seguretat dels veïns i veïnes i les persones que passegen per allà, cal reubicar la benzinera del centre.

–         Recerca d’alternatives viables al pas de l’autobús pel mig de l’illa.

–         Traslladar el mercadal a la Rambla del Ferrocarril. Dinamitzant tota la zona de Monturiol i Progrés, i també de Les Torres, i oferint un servei més proper als ciutadans de Rubí.

–         Consolidar els projectes següents: Mercat Ecològic, Portal de comerç i recerca de nous operadors

 La resta de les propostes es poden trobar a www.esquerrarubi.cat/comerc

Advertisements
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: