Skip to content

Perfil

Sóc l’Arés Tubau i tinc 32 anys.

Visc a Rubí, que és la ciutat que m’estimo, on treballo, on compro, on tinc família i amics. Per això és un honor ser regidora a l’Ajuntament de la meva ciutat: perquè treballo per la gent que m’estimo, pels espais on passejo, per allò que és important per mi.

De formació sóc diplomada en Educació Social per l’UAB. Aquesta branca d’estudis socials els vaig completar fent diversos postgraus (Treball Social i Educatiu amb Immigrants  i Cultura de Pau i resolució de conflictes – Càtedra Unesco de la UAB) i altres cursos especialitzats. Vaig treballar com a educadora a diversos projectes, sobretot relacionats amb persones en risc d’exclusió.

La vida, però, dona moltes voltes, i vaig acabar orientant la meva activitat laboral i la meva formació al camp del comerç urbà (Màster en gestió i ordenació del comerç urbà i Postgrau en desenvolupament i promoció de comerç urbà, entre d’altres cursos específics).

He participat des de sempre a moviments culturals i associatius de la ciutat, i en especial a l’Escola de Música, als Geganters, i en agrupaments escoltes i esplais de la nostra ciutat.

Des del 1995 estic vinculada a Esquerra, i des del 2004 participo activament a l’executiva local. Sóc la secretària de polítiques social de la permanent comarcal d’Esquerra, i presidenta de la Comissió Sectorial de Comerç, Turisme i Consum de la nostra comarca.

En les darreres eleccions municipals vaig ser escollida cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a Rubí. Vaig sortir escollida per la ciutadania juntament amb el company Martí Pujol. Actualment sóc portaveu del Grup Municipal d’Esquerra i fruït d’un acord de govern entre el PSC i Esquerra, vaig ser escollida regidora de comerç i comissionada de Política Lingüística.

Treballar per Rubí es pot fer de moltes maneres: des de les entitats, des de la individualitat participant a la vida social i cultural, des del lloc de treball. I també des de la política. Perquè per mi ser regidora és i serà sempre un mitjà per aconseguir que la meva ciutat, i per tant la vida dels meus veïns i veïnes, pugui millorar cada dia.

%d bloggers like this: